Mit érzel, ha azt hallod, “ajándék”?

Ha ajándék, akkor csak is izgatottság, öröm, várakozás. Igaz? A filmekben talán, de a valóságban? A valóságban sokkal bonyolultabb a helyzet. Ajándékot választani nem könnyű – kérdezősködés, órákig tartó netes keresés, és boltról boltra szaladgálás. Sokszor viszont ajándékot kapni sem könnyű – hogy vágsz jó képet egy túlméretezett nagyibugyihoz, vagy az ötödik bögréhez? A folytonos stressz, a bizonytalanság, és a csalódottság idővel bárkinek kedvét szegi, nem csoda, hogy sokaknak már csak nyűg az egész. Ezen változtatni szeretnénk, ezért hoztuk létre ezt a blogot.

Az oldalon hasznos, ajándékozással kapcsolatos írásokat, tanácsokat, ötleteket és tippeket találsz. Első cikksorozatunk a “Mit adjak?” lesz, amelynek minden részében más helyzetről írunk tippeket, ajándék ötleteket. Például: Mit adjak valentin napra a barátomnak? Mit adjak anyósomnak karácsonyra? Más cikkek a különböző ajándékozási szokásokat taglalják majd. Persze a szórakozás sem marad el: lesz például összeállítás a legrosszabb, legviccesebb ajándékokból. 

Persze az általános ötleteknél sokkal jobb lenne, ha személyre szabott tippeket kaphatnál arról, hogy egy-egy szeretted éppen mire vágyik mostanában, nem igaz? Az pedig pláne jó lenne, ha úgy kapnál tippeket, hogy közben nem kevered gyanúba magad kérdezősködéssel. Nos, éppen ezért találtuk ki a blog mellé a mitadjak.com-ot. Regisztrálj és hozd létre saját kívánságlistád. Persze, ha szeretnéd, hogy szeretteid lássák is a listádat, meg kell hívnod őket is. Szeretteid listájáról így már bátran válogathatsz – nem kell aggódnod, hogy vajon örülnek-e majd az ajándéknak! Ráadásul te sem fogsz többé tusfürdőt, nyakkendőt, személytelen ajándékot kapni, hiszen szeretteid tudni fogják, hogy mire vágysz. A legjobb az egészben, hogy a meglepetés sem veszik el.