Mit adjak egy megszállott utazónak ajándékba?

2018-08-08

Mindenki ismer olyan embert, aki ha tehetné, állandóan úton lenne: csak most ért haza, de már tervezi a következő utazását. Az ilyen barátaink legjobban persze egy Balira szóló retúrjegynek örülnének legjobban ajándékba, amit viszont kevesen engedhetnek meg maguknak. Ha pedig mégis, akkor már inkább saját maguk mennek, minthogy ajándékba adják. 🙂 Szerencsére azért sok apróbb dolog van, aminek örülnek az utazás szerelmesei: íme 4 ajándék ötlet megszállott utazóknak!

4. Poszter ajándékba:

Ha tudod, hogy mi az utazó kedvenc helye, kedves ajándék lehet egy gyönyörű poszter. Jó minőségű digitális képből teljesen egyéni posztert is készíthetsz tetszőleges méretben, de gyönyörű képeket találni például itt is: goo.gl/pzMkfB. Egy ilyen poszterrel a nappaliban az utazó minden nap emlékezhet kedvenc utazására.

3. Lekaparható világtérkép:

Azt sem tudja már, hogy hány helyen járt összesen? Vicces, de esztétikus módja a számontartásnak egy lekaparható világtérkép ajándékba+, amit itt is megtaláltok: goo.gl/WYEYFt. Világtérképet és Európa-térképet is kaphatsz attól függően, hogy az ajándékozott merre utazik általában.

2. Hasznos apróságok:

Sok kütyü létezik, ami megkönnyíti az utazást. A kézi bőröndmérleg, az utazó adapter, vagy a pihenést segítő alvómaszk nagyszerű ajándék egy megszállott utazónak. Itt találtuk az ötleteket: goo.gl/ypVRWX. Hasonló, örvendetes apróság lehet még a zajt csökkentő füldugó, vagy nyáron egy kis méretű, elemes ventillátor.

1. Rövid utazás:

Mi lehet jobb ajándék egy megszállott utazónak, mint az utazás maga? Szerencsére egyes közeli, de érdekes helyekre már 6-7 ezer forintért el tud utazni az ember, például a Bónusz Brigád segítségével: goo.gl/55878q. Érdeklődéstől függően lehet ellátogatni például kastélyokhoz, barlangokhoz itthon, és külföldön egyaránt.

Ugye, hogy nem is olyan nehéz ajándékot találni megszállot utazóknak? 😉

  • Ha tetszett a cikkünk, és kíváncsi vagy más írásainkra is, olvasd el például bevezető cikkünket; számodra élmény vagy rémálom az ajándékozás?
  • Ha van kedved, töltsd ki ajándékozási szokásokról szóló elgondolkodtató, de egyben szórakoztató kérdőívünket. Te emlékszel, hogy kitől mit kaptál tavaly karácsonyra?
Szólj hozzá!