Mit adjak ajándékba annak, aki folyton fázik?

2018-09-23

Embere válogatja, hogy ki milyen hőmérsékletben érzi magát jól. Vannak akik imádják a 34 fokot, és van, aki 15 fokban még pólóban rohangál, mert nem fázik. Aztán vannak a fázósak… Mindenki más pólóban, vékony nadrágban és tavaszi cipőben van még, de a fázós már pulcsit és vékony csizmát hord. Ugye ismerős? Mindenkinek van fázós barátja vagy rokona, de ez a furcsa tulajdonságuk szerencsére megkönnyíti számukra az ajándékozást. Összegyűjtöttük a 4 legjobb ajándékötletet fázósaknak:

1. Kötött bögremelegítő

A fázós emberek egyik nagy problémája a kéz melegen tartása. Adjunk ajándékba egyszerű, kötött bögremelegítőt, amit akár otthon is lehet készíteni. A kötött anyag körbe veszi a bögrét, amit így sokkal kellemesebb kézbe venni, hiszen nem éget a forró ital, csupán kellemesen melegen tartja a kezet.

2. Bögremelegítő kicsit másképp

A bögremelegítők egyik modernebb fajtája az elektromos bögremelegítő. Az elektromos bögremelegítő működhet elemmel vagy USB-vel, de a lényege, hogy a rá állított bögrét melegen tartja, és nem engedi kihűlni. Szuper ajándék, hogy kedvenc “fagyosszentünket” melegen tartsuk.

3. Kéz, láb, vagy derékmelegítő

Sportáruházakban, csomagban kaphatók egyszerhasználatos melegítők. Egy csomagban általában 10 melegítő van, amelyeket kézen, lábon, vagy derékon lehet alkalmazni. A melegítőt fel kell rázni, ami így 15 perc elteltével elkezd hőt kibocsátani, és a meleg legalább 2 órán át tart. A melegítőt aztán beletehetjük a cipőnkbe, vagy a kesztyűnkbe. Nagyon jó ajándékötlet annak, aki fázós, de szeret kirándulni, hiszen így télen sem kell otthon ülnie.

4. Meleg ruhadarabok annak aki nagyon fázik

Manapság már nem csak hagyományos, meleg sálat, zoknit, takarót lehet kapni. Vannak ruhadarabok, amik maguktól melegítenek fel minket, és melegen is tartanak, ameddig csak szeretnénk. Fázós ismerősünk biztos kiugrik a bőréből egy melegítő sáltól.

  • Ha tetszett a cikkünk, és kíváncsi vagy más írásainkra is, olvasd el például bevezető cikkünket; számodra élmény vagy rémálom az ajándékozás?
  • Ha van kedved, töltsd ki ajándékozási szokásokról szóló elgondolkodtató, de egyben szórakoztató kérdőívünket. Te emlékszel, hogy kitől mit kaptál tavaly karácsonyra?
Szólj hozzá!