Mit adjak a főnöknek ajándékba?

2019-03-09

főnök ajándékkal

Közeleg a kedvenc főnök születésnapja, de nem tudod, mit adj neki ajándékba? Esetleg sorsolt a csapat, és te lettél a szerencsés, aki kitalálhatja, mit vegyetek a főnöknek? Segítünk, nem az a lényeg, hogy te add a legdrágább vagy a legjobb ajándékot, hanem hogy egy kis figyelmességgel szebbé tedd a napját. Összegyűjtöttük a legjobb ajándékötleteket főnököknek.

1. Asztali rendszerező

Miről ismered meg a főnököt? Arról, hogy mindig rohan valahová. Egyszerűbbé teheted az életét azzal, ha megajándékozod egy asztali rendszerezővel. Így a nagy rohanásban nem kell majd azon gondolkodnia, vajon hová tette a telefonját, a kulcsait, a tollát.

2. Határidőnapló

Szintén a túlterhelt főnök segítségére lehet egy kompakt, de rendkívül hasznos határidőnapló. Ha igazán személyessé szeretnéd tenni, néhány helyre írj bele kedves üzeneteket – például, hogy ügyeljen a lazításra is! Így nemcsak hogy jobban tudja majd megszervezni a napját, de az üzenetek is biztosan feldobják majd.

3. Egyedi szülinapi képeslap

Valószínűleg sok bolti köszöntőlapot fog kapni a főnököd, ezért ha ezt az opciót választod, ügyelj arra, hogy egyedi legyen. Lehet rajta egy csapatépítőn készült fotó a csapat tagjainak aláírásával, vagy egy kép a kedvenc kutyafajtájáról, a lényeg, hogy jó kedvre derítse, ha ránéz.

4. Egy nap relax

Ha csapat szinten gondolkodtok, szerencsére már nem kell mélyen a zsebetekbe nyúlnotok ahhoz, hogy a főnököt megajándékozzátok egy kis lazítással. Kicsivel több, mint tízezer forintért már egész napos wellness-t ajándékozhattok neki, ami szétdobva már-már semmiség. Ráadásul nektek is nyugisabb napotok lesz, ha a főnök egyszer végre kisimultan érkezik az irodába.

5. Közös program a csapattal

A legegyszerűbb, és talán legemlékezetesebb ajándék, ha együtt töltötök egy kis időt a főnökkel, a munkahelyen kívül. Menjetek el biliárdozni, bowlingozni, vagy csocsózni – mindenki jól fogja érezni magát, és egy-egy ilyen esemény felér egy csapatépítővel.

Bármit válasszunk is ajándékként, ne feledjük, hogy amikor a főnököt megajándékozzuk, nem az a lényeg, hogy a kollégákkal versengjünk a főnök kegyeiért – az ilyen hátsó szándék mindig meglátszik. Igyekezzünk inkább valami személyes, szívhez szóló vagy vicces ajándékkal előállni.

Szólj hozzá!