Karácsony előtti pánik? Könnyítsd meg a dolgod!

2018-11-25

Vasárnap van, reggel 7 óra, amikor félálomban eszedbe jut: KARÁCSONY. Kinek mit vegyek? Kell új égősor? Mi legyen a menü? Mindjárt itt a Mikulás is. Milyen legyen a karácsonyi díszítés? Még fát is kell venni. Nincs erőm a nagytakarításhoz.

Kipattan a szemed, elkezdesz listát írni. Ki ne maradjon semmi. Oké, megvan minden. Mi a legsürgősebb? Hát az ajándékok! Mi van, ha későn rendeled meg és nem érkezik meg karácsonyra? Mi van, ha elfogy az éppen legmenőbb Barbie, amit a lányod a Télapónak és a Jézuskának is megírt? Na meg még ki is kell találni, hogy kinek mit vegyél. Apósod azt mondja, hogy nem kell semmi, a nagymamád meg azt, hogy inkább költötted volna magadra azt a pénzt. Apukád imádja az autószerelést, de fogalmad sincs, hogy mi az a karburátor.

Laptop felnyit, böngészed a karácsonyi ajándéktippeket, a weboldalakat. Elektromos kügyük, dísztárgyak, használati tárgyak, élmények sokasága. Anyósod mondta, hogy szeretne egy táskát, de azt nem, hogy milyet. Öcséd tavaly már kapott bögrét. Vajon a nővéred bevállalna egy siklóernyőzést? Remegő kézzel megveszel pár ajándékot, majd egészen karácsonyig izgulsz, hogy vajon örülni fognak-e.

Nem kell, hogy így legyen!

A Mitadjak.com azért jött létre, hogy többé ne kelljen gondolatolvasót játszanod és azon töprengened, hogy ki minek örülne leginkább karácsonyra. Regisztrálj december 1-én és hívd meg szeretteidet, hogy állítsák össze saját kívánságlistájukat. A kívánságlistákat végignézve 5 perc alatt kiválaszthatod, hogy kinek mit vegyél karácsonyra, anélkül, hogy elrontanád a meglepetést! Ha a kívánságokhoz linkeket is csatolnak, akár két kattintással meg is veheted az ajándékokat.

Szólj hozzá!